Η έκρηξη σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας
Σε πολυκατοικία της Νέας Ιωνίας σημειώθηκε έκρηξη χειροβομβίδας λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, όταν άγνωστοι την πέταξαν την πυλωτή και τράπηκαν σε φυγή.
Λίγα λεπτά μετά η χειροβομβίδα εξερράγη χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου καθώς και σε 6 στάθμευμενα ΙΧ αυτοκίνητα.
Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν αυτούς που έριξαν τη χειροβομβίδα.
Η επίθεση χαρακτηρίζεται ως «περίεργη» καθώς φαίνεται πως δεν ήταν «τυφλό χτύπημα» αλλά προειδοποίηση με συγκεκριμένο αποδέκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυκατοικία μένει ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται σοβαρές υποθέσεις της υπηρεσίας.
Οι αρχές ερευνούν αν στόχος της επίθεσης ήταν το συγκεκριμένο άτομο.
Δείτε επίσης: Λογαριασμοί ρεύματος: Δείτε τη διαδικασία για την επιστροφή χρημάτων
- Η Γαλλία εκφράζει αλληλεγγύη στο Ισραήλ και προσφέρει βοήθεια για τις καταστροφικές πυρκαγιές
- Η αναζήτηση των ΗΠΑ για χώρες αποδοχής μεταναστών χωρίς διάθεση συγγνώμης
- Ουκρανία: Ιστορική συμφωνία με τις ΗΠΑ για τη δημιουργία ταμείου επενδύσεων
- Αϊτή: Περισσότεροι από 1.600 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρώτο τρίμηνο του 2025
- Αμυντική πολιτική: Γραπτό αίτημα για ενεργοποίηση της εθνικής ρήτρας διαφυγής από 16 κράτη μέλη της ΕΕ