Τραγικό τέλος είχε μια 83χρονη γυναίκα στον Βόλο που το σπίτι της έπιασε φωτιά και δυστυχώς απεβίωσε.
Ειδικότερα, πριν από λίγες ώρες, γύρω στις 10:00, είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο σπίτι της στα Λεχώνια Μαγνησίας, με την πυροσβεστική να βρίσκεται να επιχειρεί να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά και την ηλικιωμένη γυναίκα να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.
Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
Σημειώνεται, πως σήμερα έχασε τη ζωή του και ένας 81χρονος με κινητικά προβλήματα από πυρκαγιά στο διαμέρισμα του στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.
Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στην περιοχή Άνω Λεχώνια Βόλου. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 20, 2021
Δείτε επίσης: Φωτιά στα Λεχώνια Μαγνησίας – Ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της (pic)
- Ολυμπιακός: Κατακλυσμός φιλάθλων στο Καραϊσκάκη για τη γιορτή – Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους υποστηρικτές των πρωταθλητών
- Ο Σταύρος Καλαφάτης συμμετέχει αύριο σε εκδήλωση της Κομισιόν στο Παρίσι για την έρευνα και την καινοτομία
- Κασμίρ: Συλλήψεις και ανατινάξεις σπιτιών από την ινδική αστυνομία – Φρικαλεότητες και φόβος
- Ολυμπιακός: η νίκη στα κρίσιμα, ΑΕΚ: οι εντυπώσεις από την προσπάθεια
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 2η θέση