Νέα σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4) – Το επίκεντρο ήταν 6 χιλιόμετρα από την Θήβα.
Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στην Θήβα και έγινε αισθητός και στην Αττική.
Είναι ο δεύτερος σεισμός που γίνεται μέσα σε λίγες ώρες με το ίδιο επίκεντρο. Συγκεκριμένα έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί με το ίδιο επίκεντρο μεγέθους 3,8 βαθμών.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε πέντε χιλιόμετρα εστιακό βάθος και το επίκεντρό του ήταν 6 χιλιόμετρα από την Θήβα.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν χτύπησε το οξύμετρο όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, γιατί το χαμήλωσα»
- Πειραιάς: Συναγερμός για διαρροή αερίου σε βενζινάδικο – Εκκενώνονται πολυκατοικίες, διακόπηκαν δρομολόγια Ηλεκτρικού και τραμ
- Κωστής Χατζηδάκης: Διπλή πρωτοβουλία για την αγορά καυσίμων και τις τιμές
- Παναθηναϊκός: 23 παίκτες στην αποστολή για την Ουγγαρία ενόψει UEFA Conference League
- Στο εδώλιο οι βουλευτές της ΝΔ με την έναρξη του νέου δικαστικού έτους για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αγνώριστος ο Βινίσιους Τζούνιορ – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αισθητική επέμβαση
![]()
