ΓΓΕΕ: Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Ένα πλήρες Κέντρο Τύπου θα λειτουργήσει το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου, για να διευκολύνει την εργασία των δημοσιογράφων στις Ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το Κέντρο Τύπου που θα βρίσκεται στο Ζάππειο Μέγαρο θα ανοίξει τις πόρτες του το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου από τις 10:00 π.μ. και θα παραμείνει ανοιχτό έως το πέρας της διαδικασίας των Ευρωεκλογών, την Κυριακή το βράδυ.

propoli

Για την είσοδο και εργασία στο Κέντρο Τύπου απαιτείται κάρτα διαπίστευσης και όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΓΓΕΕ οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να αποστείλουν στην Υπηρεσία (e-mail: [email protected]), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Μαϊου 2023, τα εξής στοιχεία:

-ονοματεπώνυμο

-εκπροσωπούμενο Μέσο

-αριθμό ταυτότητας/ διαβατηρίου

-δημοσιογραφική ταυτότητα

-επιστολή υπογεγραμμένη από τον αρχισυντάκτη / διευθυντή του Μέσου

-στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, κινητό τηλέφωνο)

Οι κάρτες διαπίστευσης θα διανεμηθούν από την Τετάρτη 5-06-2024 έως και Παρασκευή 7-06-2024 και ώρες 10:00 -16:00 στην έδρα της ΓΓΕΕ (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, 4ος όροφος, γραφείο 409).

Επίσης διευκρινίζεται ότι για την παραλαβή των διαπιστεύσεων είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου του διαπιστευμένου προσώπου ή εξουσιοδότηση άλλου προσώπου προς το σκοπό της παραλαβής.

Τέλος, για την είσοδο στο χώρο του Ζαππείου μαζί με την διαπίστευση, είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου του διαπιστευμένου προσώπου.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading