Με έκτακτη ανακοίνωση ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας, απάντησε στους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας, με ανακοίνωση του, πριν από λίγα λεπτά, απάντησε πώς «Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα».
Ο κ. Παπασάββας, με μια γρήγορη ανακοίνωση κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι χορηγήθηκε κεταμίνη από «λάθος».
Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά «Ουδέποτε χορηγήθηκε στο παιδί κεταμίνη ούτε κάποιο άλλο συστατικό».
Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μεγάλη αλλαγή στο λουκ της
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
![]()

