O καιρός δεν λέει να φτιάξει.
Για άστατο καιρό τις επόμενες ημέρες έκανε λόγο σήμερα ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς όπως σημείωσε η θερμοκρασία θα σημειώνει μικρή πτώση, ενώ αναμένονται και φαινόμενα, τα οποία κυρίως θα έχουν τοπικό χαρακτήρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.
Όπως ανέφερε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, μπόρες και καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία και Θεσσαλία την Πέμπτη (5/5), ενώ την Παρασκευή (6/5) τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην Δυτική Ελλάδα, όπως τα νησιά του Ιονίου.
Την ίδια ώρα, βοριάδες αναμένονται να ρίξουν την θερμοκρασία περίπου 3 με 4 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή και Δευτέρα, τέλος, αναμένονται μπόρες στη Νότια Ελλάδα, οι οποίες πιθανόν να επηρεάσουν και την Αττική.
Δείτε επίσης: Γ. Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας επενδύει στις κρίσεις λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες»
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβερκούζεν, σε εξέλιξη ο αγώνας στο «Παγκρήτιο» για το Europa League
- Καλά στην υγεία του ο Γ. Κώτσηρας μετά το επεισόδιο προκάρδιου άλγους – Προγραμματίζεται η έξοδός του από το νοσοκομείο τις επόμενες ώρες
- Μυστική κρύπτη 1,1 εκατ. στη βίλα του ιδιοκτήτη στην υπόθεση της αλυσίδας πιτσαρίας – 21 συλλήψεις
- Χαλαρή πρεμιέρα για τον Πανιώνιο: συνέτριψε 23-6 την Κάνστατ στο Conference Cup ανδρών
- «Παραμένει κάτοικος Τούμπας» ο Μιχαηλίδης με νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ
![]()
