Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από τις προμεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και καταιγίδες.
Βαθμιαία ύφεση το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τη νύχτα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 με 38 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 39 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη, που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

