Το hashtag #freezaralikos ήδη έχει ξεκινήσει να διαδίδεται στην πλατφόρμα, από χρήστες που ζητούν την επιστροφή του
Ο λογαριασμός Τwitter του stand up κωμικού, Χριστόφορου Ζαραλίκου «έπεσε» ανήμερα την Πρωτοχρονιά, μετά το τελευταίο του τιτίβιασμα που αναφερόταν στον Κώστα Μπακογιάννη
Εκτός… αέρα βρίσκεται ο λογαριασμός του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο twitter με αποτέλεσμα ήδη να έχει προκληθεί ένας μίνι – πανικός από διάφορα σχόλια στο διαδίκτυο.
Ο λογαριασμός του γνωστού κωμικού «έπεσε» , μετά το τελευταίο του tweet που αναφερόταν καυστικά στον Δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, γράφοντας ότι «Κώστα, και εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα και εγώ έκανα ταμείο».
Για την επαναφορά του λογαριασμού χρησιμοποιείται ήδη το hashtag #freezaralikos το οποίο έχουν ενσωματώσει εκατοντάδες χρήστες, διαμαρτυρόμενοι.

Δείτε επίσης: Η Ελλάδα στην ψηφιακή εποχή – Τι αλλάζει σε ταυτότητες, διπλώματα οδήγησης, διαζύγια και μεταβιβάσεις ακινήτων
- Πάτρα: Ο Κώστας Πελετίδης ξήλωσε πινακίδες τραπεζών από σχολεία – «Δεν θα δοξάζουμε αυτούς που συντρίβουν τη ζωή του λαού μας»
- Αλεξανδρούπολη: Η σημασία μιας ισχυρής Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη βελτίωση των πόλεων και χωριών, σύμφωνα με τον ΠτΔ Κ. Τασούλα
- Στάση εργασίας: Το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν θα μεταδίδει ειδήσεις σήμερα το μεσημέρι
- Εναρξη εργασιών του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη
- Δήμος Σιθωνίας: Σφοδρή αντιπαράθεση Μαλλίνη – Αντιπολίτευσης για τον ΧΑΔΑ Νικήτης και τις συμβάσεις
![]()
