ΟΑΣΑ-ΟΣΥ: «Χειρόφρενο» τραβούν τα λεωφορεία τη Δευτέρα (04/04)

Την Δευτέρα 3 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 04:00 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ.

Σε πεντάωρη στάση εργασίας ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν την Δευτέρα 3 Απριλίου οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ καλεί επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

propoli

Η στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στα λεωφορεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζόμενων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου, από τις 11:00π.μ. έως τις 04:00 μ.μ..

Το Σωματείο καλεί επίσης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία επισημαίνουν ότι «μετά την τραγωδία των Τεμπών είναι επιβεβλημένο να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και τους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ».

«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία» προσθέτουν στην ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Άγιος Ευστράτιος: Τοποθετείται η πρώτη ανεμογεννήτρια

Loading