Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Υπερ του εμβολιασμού – «Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος»

Oι πρυτανικές αρχές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον εμβολιασμό, χαρακτηρίζοντάς τον μονόδρομο.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος, είναι μια πράξη ανθρώπινης αλληλεγγύης, κοινωνικής ευθύνης και εμπιστοσύνης στην επιστήμη αφού θα ενισχύσει σημαντικά τη συλλογική υγεία και θα επιταχύνει την επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα».

propoli

«Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, είναι αναμφισβήτητο πως μόνο τα εμβόλια μας προσφέρουν μια ισχυρή προστασία απέναντι στον κορονοϊό, όχι μόνο σε εμάς που το κάνουμε, αλλά και σε όλα τα άτομα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή. Κάνοντας το εμβόλιο θωρακίζουμε υγειονομικά τους εαυτούς μας αλλά και τους άλλους, είναι συνεπώς μια σοβαρή πράξη αλληλεγγύης και ευθύνης».

«Όλοι εμείς που θέλουμε να ξαναβρεθούμε στα αμφιθέατρα, που επιθυμούμε να βγούμε ξέγνοιαστα πάλι να διασκεδάσουμε σε μεγάλες παρέες, που βιαζόμαστε να ξαναπάρουμε πίσω τη ζωή που στερηθήκαμε τόσο καιρό, αλλά που ταυτόχρονα δεν θέλουμε να αρρωστήσουν εξαιτίας μας αγαπημένα πρόσωπα, μπορούμε να τα πετύχουμε όλα αυτά με το εμβόλιο» λένε τέλος οι πρυτανικές αρχές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείτε επίσης: Υπ: Δικαιοσύνης: Με νομοσχέδιο αλλάζει ο οργανισμός του Ελεγκτικού Συνεδρίου

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading