Ποιες ώρες θα γίνονται τα τεστ
Σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αφού σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα διενεργεί rapid test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Ο Δήμος, προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια έτσι ώστε να συνεχίσει να διεξάγεται ομαλά η εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ τα τεστ άρχισαν να διενεργούνται δωρεάν από σήμερα 2 Φεβρουαρίου.
Οι ώρες διενέργειας των τεστ είναι 08:00-14:00 στον χώρο του Γ’ ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου (Σειρήνων 1-3 και Ατλάντος) και θα αφορά μαθητές και εκπαιδευτικούς που έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν Βεβαίωση Υποχρέωσης Ελέγχου από τον Διευθυντή της εκάστοτε σχολικής μονάδας της πόλης.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής του Παλαιού Φαλήρου, με στόχο να προστατευθεί περαιτέρω ο πληθυσμός των σχολικών μονάδων του Δήμου από την πανδημία.
Δείτε επίσης: Δένδιας: «Εξασφαλίστηκαν 97 γραπτές δεσμεύσεις υπέρ της ελληνικής υποψηφιότητας για το Συμβούλιο Ασφαλείας»
- Αυστηρότεροι περιορισμοί στις βίζες Ρώσων πολιτών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
- Καμία αναφορά σε δυστυχήματα στον νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου, δηλώνει ο Χρίστος Δήμας
- Δεσμευμένος ο ΕΟΚΑΝ στον καθαρό αθλητισμό: Συμμετοχή στο συνέδριο του Συμβουλίου της Ευρώπης
- Εκτοξεύθηκαν πυραυλοί προειδοποίησης από το Ιράν κατά αμερικανικών πλοίων στον Κόλπο του Ομάν
- Αναβάθμιση της κολυμβητικής δεξαμενής P12 στο ΟΑΚΑ με σύγχρονα συστήματα κλιματισμού για αθλητές ΑμεΑ
![]()

