Παλαιό Φάληρο: Σεξουαλική επίθεση σε 16χρονη μέσα σε Τραμ – Απαθείς συνεπιβάτες και οδηγός

Ένα νέο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης σημειώθηκε μέσα στο Τραμ σε βάρος μιας 16χρονης.

Το φρικτό περιστατικό έφερε στο φως το Mega, όταν άγνωστος νεαρός άνδρας φέρεται να παρενόχλησε και να επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα 16χρονο κορίτσι μέσα στο βαγόνι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της ανήλικης: «Άρχισε να τρίβεται πάνω της, την ώρα που πάει να σηκωθεί λοιπόν την κατεβάζει κάτω αυτός και τις έπιασε τα οπίσθια και αυτό μάλιστα μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών που είχαν μείνει άναυδοι, αλλά κανένας δεν αντέδρασε!».

propoli

«Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές» συμπλήρωσε η μητέρα του θύματος.

Το 16χρονο κορίτσι γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι. Απέναντι της κάθισε αυτός ο νεαρός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της. Μετά από λίγο, ο νεαρός κάθισε δίπλα της.

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» περιέγραψε η 16χρονη, όμως κανένας συνεπιβάτης δεν την βοήθησε. Σε αυτό το σημείο βρήκε το κουράγιο μόνη της να καλέσει την Αστυνομία.

«Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το Τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε, μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή “τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός”» σχολίασε η μητέρα της μαθήτριας.

«Κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε “δεν μπορώ να κάνω τίποτα” για αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την αστυνομία» ανέφερε το 16χρονο κορίτσι.

Τελικά, η Αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης: Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι για την επίθεση σε 15χρονη

Loading