Πανελλαδικές 2021: Σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Τρίτη μέρα εξετάσεων σήμερα για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων – Εξετάζονται σε μαθήματα κατεύθυνσης

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα με Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

propoli

Οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ ολοκληρώνονται την Τρίτη με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία ενώ οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται αύριο Σάββατο, 19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με τα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του Covid-19, οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό πρέπει να προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης οι υποψήφιοι πρέπει να φοράνε τη μάσκα τους.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Ομολόγησε την δολοφονία ο σύζυγος της Κάρολαϊν

 

 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading