Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν στο γήπεδο για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Ολυμπιακό
Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται ο ΠΑΟΚ αφού η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη τους «ερυθρόλευκους» για λογαριασμό του δεύτερου γύρου της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η προπόνηση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς έτσι ώστε οι Θεσσαλονικείς να παρουσιαστούν έτοιμοι για τη ρεβάνς η οποία θα τους δώσει την πρόκριση σε άλλον έναν τελικό του συγκεκριμένου θεσμού.
Στην προπόνηση της Κυριακής του Πάσχα οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν στο γήπεδο και έδωσαν μεγάλη προσοχή στη φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική με τους Βιεϊρίνια και Ζαμπά να κάνουν θεραπεία ενώ ο Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Το σημερινό (25/04) «ραντεβού» του Δικεφάλου, έχει προγραμματιστεί για τις 11 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν καθημερινά, όλο και περισσότερο στροφές.
Δείτε επίσης: «Παναθηναϊκός και Ρέιντζερς θέλουν τον Σισακό»
- Στη Μασσαλία απαγορεύονται όλες οι διαδηλώσεις το Σάββατο – μέτρα ασφαλείας στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας
- Θριαμβευτικό «πάρτι» Παναθηναϊκού στο Αλμάτι με 5-1 επί της Καϊράτ
- ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλών τροφίμων από την αγορά
- Μέσι: Θέλω να με θυμούνται ως έναν σπουδαίο αθλητή στο Οβιέδο
- Στο προσκήνιο η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Ιταλίας: Το 2027 οι διαγωνισμοί, λέει ο ΑΔΜΗΕ
![]()
