Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να εκδοθεί και να αρχίσει η κατασκευή του γηπέδου
Ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη της ομάδας εργασίας της Νέας Τούμπας με τον Πρόεδρο του «Δικεφάλου» κ. Ιβάν Σαββίδη.
Στη συγκεκριμένη σύσκεψη συζητήθηκαν τα κριτήρια της επιλογής του σχήματος μελετητών στους οποίους θα ανατεθούν οι οριστικές μελέτες.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έδειξε να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος από το γεγονός ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα το Προεδρικό Διάταγμα παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το είχε υποσχεθεί.
Ο ΠΑΟΚ, έκανε ό,τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε να δρομολογηθεί η κατασκευή του γηπέδου, και ζήτησε από τους αρμόδιους να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα.
Δείτε επίσης: Άκπομ: «Είμαι απογοητευμένος»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η ρήξη με την οικογένειά του και οι αντιδράσεις γύρω από τις καταγγελίες της αδελφής του
- Η τεχνολογία ΑΙ προμηνύει την κατάργηση της κολονοσκόπησης
- Εκδήλωση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης στο Μενίδι – Προειδοποίηση μέσω 112
- Ο Αλόνσο σχεδιάζει νέα στρατηγική για τον Μπέλινγχαμ
- Προφυλακιστέος ο οδηγός νταλίκας για θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη