Ξεχωρίζει το παιχνίδι της Τούμπας για την τέταρτη αγωνιστική
Πρεμιέρα σήμερα για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια με αυτό που ξεχωρίζει φυσικά να είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Αρχικά, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 16:00 και ο Παναθηναϊκός τον Βόλο την ίδια ώρα. Στις 18:15 η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό και στις 20:30 ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ.
Τα βλέμματα όλων είναι φυσικά στραμμένα στη «μάχη των Δικεφάλων» στην Τούμπα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ξανά στον πάγκο του ΠΑΟΚ και να λέει πως οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους.
Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και η ΑΕΚ τον Πέτρο Μάνταλο.
Δείτε επίσης: Τσιτσιπάς: Νίκησε και στο διπλό ο Έλληνας πρωταθλητής
- Αύξηση της ασφάλειας στο σιδηροδρομικό δίκτυο: Ολοκλήρωση του συστήματος το καλοκαίρι του 2026
- Διαιτητής της χρονιάς ο Χριστίνος Σταυρίδης από τη FIAS
- Διάλογος για κρίσιμα θέματα στον αγροτικό τομέα – Ο Κώστας Τσιάρας ανοίγει την πόρτα για συνεργασία με τους αγρότες
- Αταλάντα: Νέος προπονητής ο Ραφαέλε Παλαντίνο
- Πλούτος: Είμαστε πιο πλούσιοι ή πιο φτωχοί σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα;
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
