Πάτρα: 50χρονος έχασε τις αισθήσεις του μετά από δάγκωμα οχιάς

Έναν εφιάλτη έζησε άνδρας στην Πάτρα, καθώς τον δάγκωσε οχιά που κρυβόταν μέσα στις γαλότσες που ο ίδιος πήγε να φορέσει και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Όλα έγιναν, όταν ο 50χρονος πήγε να φορέσει τις γαλότσες της δουλειάς του και ένιωσε ένα τσίμπημα από οχιά που κρυβόταν μέσα σε αυτές.

propoli

«Η οχιά ήταν μέσα στο παπούτσι. Πήγα να βγάλω τα παλιά, να φορέσω της δουλειάς. Εκείνη την ώρα πόνεσα λίγο, δεν το κατάλαβα ότι ήταν φίδι στην αρχή, μετά το κατάλαβα», τόνισε ο 50χρονος στο Live News.

Μετά το τσίμπημα της οχιάς ο 50χρονος έκανε πίσω και τότε το φίδι του ξαναεπιτέθηκε.

«Με τσίμπησε δύο φορές, ξανά μπήκε στο παπούτσι. Μικρή ήταν. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου, δεν καταλάβαινα τι έγινε», ανέφερε.

Όταν είδε μπροστά του την οχιά, έπαθε σοκ. Μετά το δεύτερο τσίμπημα, κάλεσε τον γείτονά του να πάει να τον βοηθήσει, καθώς είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του.

«Έβγαζε σάλια από το στόμα»

«Πήγα τον βρήκα εγώ, ήταν ήδη λιπόθυμος. Ήταν κάτω που τον είδα εγώ, μπρούμυτα. Λιπόθυμος, έβγαζε σάλια από το στόμα, με το ζόρι μου μίλαγε», δήλωσε ο φίλος του 50χρονος που έσπευσε κοντά του.

«Το μόνο που μου ‘πε ότι τον έφαγε, μία μου έλεγε στο χέρι, μία μου έλεγε στο πόδι, είχε χτυπήσει στο κεφάλι, έβγαζε κια λίγο αίμα γύρω στα 2 εκατοστά πληγή, φανταστήκαμε για εγκεφαλικό. Λέμε από πού και ως πού να πέσει; Τον βάλαμε πάνω στο αγροτικό στην καρότσα και τον πήγαμε στο Κέντρο Υγείας στην Ερυμάνθεια», είπε.

Δείτε επίσης: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στο Δημολάκι Κερατέας

Loading