Tο παιδάκι είναι σταθερό, έχει πολύ μικρές ανάγκες σε οξυγόνο και θα διακομιστεί στην παιδιατρική κλινική Covid για να συνεχίσει την θεραπεία του.
Ευχάριστα τα νέα από την πορεία της υγείας του 2,5 μηνών βρέφους που μεταφέρθηκε με κορονοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.
Ο Ανδρέας Ηλιάδης, υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, δήλωσε ότι το παιδάκι είναι σταθερό, έχει πολύ μικρές ανάγκες σε οξυγόνο και θα διακομιστεί στην παιδιατρική κλινική Covid για να συνεχίσει την θεραπεία του.
«Είμαστε ευχαριστημένοι που και αυτό το παιδάκι βγαίνει από την μονάδα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.
Πηγή: skai.gr
Δείτε επίσης: Παράταση παίρνουν έως τις 7 Φεβρουαρίου η ισχύς συνταγών και παραπεμπτικών
- Μαζί με την Περιφέρεια Αττικής, στηρίζουμε καινοτόμα προγράμματα για τις ΜμΕ, λέει ο Τάκης Θεοδωρικάκος
- Σοκ έξω από το Παρίσι: Η αντιτρομοκρατική εισαγγελία ανέλαβε την έρευνα για την επίθεση στην Τραπ
- Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού: «Δίνουμε εδώ και χρόνια τον δικό μας, πραγματικό αγώνα για το 50-50»
- GLP-1 check up: Γιατί χρειάζονται εξετάσεις πριν και μετά τη θεραπεία για παχυσαρκία και διαβήτη;
- CAS: Απάλλαξε τον Ικέντα από κατηγορία ντόπινγκ και ακύρωσε τον τετραετή αποκλεισμό του
![]()
