Πάτρα: Για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Διαφώνησα με την υπερέκθεση στα ΜΜΕ. Είπα για το βάρος των τριών θανάτων, και είχα πει να μην μιλούν συνεχώς στην τηλεόραση» ανέφερε ο κ. Ιωάννης Κόττας

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με τον πρώην δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου Ιωάννη Κόττα να μιλά στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με το γιατί έχει παραιτηθεί από την υπόθεση.

propoli

«Ένιωσα την ανάγκη να αποκαταστήσω κάποια πράγματα σχετικά με τις ενέργειές μου. Το ρεπορτάζ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης τσακώθηκαν στο γραφείο μου είναι ψευδές, και αυτό το επιβεβαιώνει και ο κ. Καράμπελας, ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη. Μετά την Καθαρά Δευτέρα σταμάτησα να είμαι δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δεν έγινε ποτέ αυτό που ειπώθηκε. Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Σας παραπέμπω στην πρώτη ανακοίνωση που βγάλαμε ότι «όλη η παρουσία η δική μας και των γονιών ήταν για να βρεθεί η αλήθεια για τον θάνατο των παιδιών. Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο αλλά στις ενέργειές τους ήταν μαζί. Τα ζευγάρια πολλές φορές έχουν δύο δικηγόρους, και βγάλαμε κοινή ανακοίνωση και κοινές υπογραφές», ανέφερε αρχικά.

«Με την πρώτη εμφάνισή τους το ζευγάρι ήταν μαζί στην υπερασπιστική γραμμή τους, δεν είχαν αντικρουόμενα συμφέροντα. Ο σύζυγός της έλεγε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν άριστη μητέρα και σύζυγος. Ο κ. Δασκαλάκης όταν έκανε τη δήλωση υποστήριξης κατηγορίας, μετά την αποκάλυψη της κεταμίνης άλλαξε τη γραμμή του. Μέχρι τότε, κανείς δεν είχε στοιχεία. Διάβασα τις 2 πρώτες καταθέσεις και εκεί μιλούσαν για παθολογικά αίτια τα οποία απέδιδαν στους γιατρούς. Ουδέποτε παραδέχθηκαν ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια», πρόσθεσε.

«Διαφώνησα με την υπερέκθεση στα ΜΜΕ. Είπα για το βάρος των τριών θανάτων, και είχα πει να μην μιλούν συνεχώς στην τηλεόραση. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το έκανε γιατί ένιωθε μία τεράστια κοινωνική πίεση, πήγαιναν στο σπίτι της και λοιδορούσαν την οικογένεια», κατέληξε λέγοντας.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας «στριμώχνει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Loading