Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό αυτήν τη φορά στην Πάτρα
Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δίνουν και…παίρνουν όλο αυτό το διάστημα, με άλλο ένα συμβάν να γίνεται γνωστό. Το περιστατικό αφορά μια γυναίκα στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στη Μέση Αγυιά.
Όπως αναφέρει το tempo24.news ένας άνδρας 42 ετών άσκησε βία κατά της γυναίκας του χτυπώντας την στο πρόσωπο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Η γυναίκα για καλή της τύχη κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία για το συμβάν με γραπτό μήνυμα στο οποίο έγραψε τη διεύθυνση του σπιτιού.
Ως αποτέλεσμα, οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον θύτη περίπου στις 03:00 ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.
Δείτε επίσης: Βουλευτής ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας: «Δίκαιη και σωστή η μείωση μισθού στις άδειες ειδικού σκοπού» (vid)
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
- Συγκίνηση για την Τανάγρα: τα συλλυπητήρια Καλαφάτη για τους δύο πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας
![]()
