Ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου δικηγόρος και δρ. εγκληματολογίας αναφέρθηκε στην επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου να εξεταστεί από ανιχνευτή ψεύδους
Στο Live News είπε χαρακτηριστικά: «Όλη αυτή η φιλολογία περί ανιχνευτή ψεύδους είναι θλιβερή. Έχει αποδειχτεί ακόμα και στις ΗΠΑ ότι είναι διάτρητη διαδικασία, είναι εύκολα ανατρέψιμη», είπε.
«Εδώ μαθαίνουμε ότι τώρα ανοίγουν πλέον οι φάκελοι για τα άλλα δύο παιδιά. Υπάρχει μία εισαγγελική παραγγελία από τον Ιανουάριο, θα περίμενε κανείς ότι οι τρεις υποθέσεις θα έχουν ανοίξει παράλληλα».
«Σαφώς υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας, αλλά εδώ η πρώτη που έχει φροντίσει να το ποδοπατήσει είναι η ίδια η κατηγορούμενη».
«Η μία ομολογία κατηγορουμένου δεν αρκεί για να εμπλέξει κάποιον ως εσυγκατηγορούμενο. Εδώ πρέπει να ακολουθηθεί η μεθοδολογία: βρίσκουμε τον σκληρό πυρήνα, έγγραφα, μάρτυρες, τοποθετούμε τα πρόσωπα στον τόπο και στον χρόνο. Όταν έχουν τοποθετηθεί σωστά στον τόπο και στον χρόνο συνήθως λύνονται οι υποθέσεις».
Δείτε επίσης: Ο Διοικητής νοσοκομείου Παίδων απαντά στους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου: «Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα» (vid)
- Δημόσια διαβούλευση για το νέο ειδικό χωροταξικό πλαίσιο βιομηχανίας και εφοδιαστικής αλυσίδας
- Δεσμεύσεις Πούτιν: Η Μόσχα έτοιμη για συμβιβασμούς στην ειρηνευτική διαδικασία με την Ουκρανία
- Μάγια Χβαλίνσκα: Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός με εντυπωσιακή νίκη
- Σημαντικές συζητήσεις στο Συμβούλιο Υπουργών ΕΕ για Σένγκεν, συνοριακή φύλαξη και εσωτερική ασφάλεια
- Νέο βιντεοπαιχνίδι FIFA για το Μουντιάλ 2026 μέσω Netflix Games
![]()

