Τι δήλωσε η γιαγιά της Τζωρτζίνας σε τηλεοπτική της παρέμβαση
Κακοποίηση της Τζωρτζίνας δύο φορές το 2014 από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας αποκάλυψε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της μετέφερε το παιδί δύο φορές στο νοσοοκομείο Καραμανδάνειο με μώλωπες.
Η κυρία Λεγάτου, ανέφερε στο Mega ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε το παιδί της «μελανιασμένο στο Καραμανδάνειο» και το εξέτασαν η γιατροί.
«Η Ρούλα δεν είχε ανάμειξη σε αυτό» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η κακοποίηση που προκάλεσε μώλωπες στο κοριτσάκι έγινε από πολύ συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.
«Ήταν διαφορετικές οι ημερομηνίες και διαφορετικά τα γεγονότα», ανέφερε. Πάντως, υποστήριξε ότι η καταγγελίε που είχε υποβληθεί τότε στο Χαμόγελο του Παιδιού έγινε από την πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.
Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Λεγάτου υποστήριξε ότι αν και εργάζεται στον δήμο από το 2000, δεν έλαβε ποτέ γνώση της καταγγελίας μέσα από υπηρεσιακές πηγές. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.
Δείτε επίσης: Πάτρα: Άρση ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρ. Πισπιρίγκου ζητά η ανακρίτρια
- Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για την πρόσβαση στο διαδίκτυο – Παπαστεργίου: Φέρνει στην κοινωνία κάτι που περιμένει
- Σοκ στο Θιβέτ: σεισμός 7 ρίχτερ άφησε τουλάχιστον 16 νεκρούς και κατέρρευσαν 339 σπίτια
- «Άλμα» στη θεραπεία: Το εμβόλιο των Moderna/Merck μειώνει τον κίνδυνο θανάτου ή υποτροπής από μελάνωμα κατά 42%
- Σοκ στο Θιβέτ: Τουλάχιστον 16 νεκροί από τον ισχυρό σεισμό στην Κίνα
- Ιστορική πρώτη στη Φινλανδία: η πρώτη εγκατάσταση αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων στον κόσμο
![]()
