Ως ένα υπέροχο πλάσμα περιγράφουν την Τζωρτζίνα άνθρωποι του σχολικού περιβάλλοντος
«Ηταν το πιο χαρούμενο παιδάκι του σχολείου. Θυμόμαστε όλοι τα παιχνίδια του, τα γέλια του, η Τζωρτζίνα μας, πόσο μας λείπει…». Είναι τα λόγια ανθρώπου του σχολικού περιβάλλοντος του 26ου Δημοτικού σχολείου Πατρών, στην Αγίας Σοφίας, εκεί που πήγαινε σχολείο η 9χρονη Τζωρτζίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Είχαν όλοι συγκλονιστεί από τον θάνατο της Μαλένας το 2019. Και όλοι ήταν κοντά σε αυτό το τρυφερό πλάσμα, με δίψα για ζωή, χορό και παιγνίδι! Η Τζωρτζίνα ήταν ένα τέλειο πλάσμα.
Στο σχολείο, θυμούνται εκείνη την ημέρα που η Τζωρτζίνα τους ανακοίνωσε πως η μαμά της ήταν έγκυος στην Ιριδα. «Θα κάνει την αδελφούλα μου» έλεγε σε όλους η μικρή. Με τόση χαρά. Είχε χάσει την Μαλένα της, όμως θα είχε μία άλλη μπέμπα μέσα στο σπίτι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σχολείο την πήγαινε συνήθως η Ρούλα. Ο πατέρας της ήταν σε δουλειές. Την περίμενε στην πλατεία Αγίας Σοφίας, η μικρή έβγαινε κι έπεφτε στην αγκαλιά της μαμάς.
Σημειώνεται πως η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστη.
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι στρατιώτες εκτελούν άμαχο με σηκωμένα χέρια – Σοκαριστικό βίντεο
- Σοκ και θλίψη: Θυρωρός περιγράφει την ανακάλυψη του νεκρού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου
- Με θλίψη η Λίνα Μενδώνη για την απώλεια της Μαίρης Λίντα, μίας εμβληματικής φωνής του ελληνικού τραγουδιού
- Αποχώρηση του Βασίλη Κόκκαλη από τη βουλή ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
- Πρόγραμμα πρόληψης βίας: Συνεργασία Χαρδαλιά και Εκκλησίας για την κοινωνία
- Χαλκιδική: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τον επαναπατρισμό των σορών της οικογένειας που χάθηκε στο τροχαίο
![]()
