Πού μένει ο πατέρας των κοριτσιών σύμφωνα με μαρτυρία μιας γυναίκας
Συνεχίζονται οι έρευνες και οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με μια γυναίκα να μιλά στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφερόμενη στον Μάνο Δασκαλάκη.
Η γυναίκα δεν θέλησε να διαρρεύσει το όνομά της και τόνισε πως ο πατέρας των κοριτσιών ζει σε ένα σπίτι λίγο έξω από την Πάτρα το οποίο απέχει από την πόλη περίπου 5 χιλιόμετρα. Το σπίτι ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, και έχει απομονωθεί εκεί.
Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία της γυναίκας, ο Μάνος παρακολουθεί δύο φορές την εβδομάδα ψυχίατρο έτσι ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα.
«Ήταν παρτάκιας και εγωπαθής και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα… τώρα κατάλαβε τι του έχει συμβεί», είπε η γυναίκα, ενώ συμπλήρωσε ότι οι άνθρωποι του συγγενικού του περιβάλλοντος ανησυχούν καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης «δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να ακούει κανέναν».
Δείτε επίσης: Μάνος Δασκαλάκης: «Προμοτάρει» το νέο του τραγούδι – Χαμός στα σχόλια στο YouTube (vid)
- Ποινές φυλάκισης από 1 έως 4 έτη για 13 κατηγορούμενους στην υπόθεση της Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης
- Σημαντικό ορόσημο: Ο Σκαλόνι φτάνει τους 100 αγώνες ως προπονητής της Αργεντινής
- Τραγωδία στη Χαλκιδική και Κατερίνη: Δύο λουόμενοι χάνουν τη ζωή τους
- Σεισμός 6,1 βαθμών χτύπησε το Μεξικό: Τι γνωρίζουμε
- Ιράν: Δεσμεύσεις για διάλογο με ΗΠΑ, προϋπόθεση η τήρηση του μνημονίου
![]()

