Πάτρα: Πόσα μιλιγκράμ κεταμίνης βρέθηκαν στη Τζωρτζίνα (vid)

Τίθεται θέμα εκταφής της έτσι ώστε να φανεί το αν είχε λάβει κάποια ουσία και παλιότερα

Γνωστό έχει γίνει το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη σχετικά με την αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί. Σύμφωνα με το πόρισμα το οποίο κυκλοφόρησε, η ανήλικη υπέστη θανατηφόρο δηλητηρίαση από κεταμίνη.

propoli

Πάτρα: Οι ουσίες που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Εκτός από την κεταμίνη όμως, υπήρξε και βλάβη στο ήπαρ, μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης. Το ρεπορτάζ του «Live News» αναφέρει ότι στον οργανισμό της 9χρονης εντοπίστηκιαν 6,5 μιλιγκράμ ανά ml αίματος και ο θάνατός της προήλθε μέσα σε δέκα λεπτά.

Πλέον υπάρχει θέμα εκταφής της μικρής έτσι ώστε να γίνει μια έρευνα για το αν είχε λάβει κεταμίνη ή κάποια άλλη ουσία και παλιότερα. Οι Αρχές θα το ψάξουν αυτό από τις τρίχες των μαλλιών οι οποίες θα δείξουν από τί προήλθε η ανακοπή που έπαθε πριν από έναν χρόνο στην Πάτρα.

Σε περίπτωση που ισχύει όντως κάτι τέτοιο, τότε δεν αποκλείεται να ασκηθεί νέα δίωξη στην 33χρονη αφού και το 2021 στην Πάτρα ήταν μόνη της μαζί με την κόρη της στο μονόκλινο δωμάτιο που βρισκόταν.

Ένα από τα ερωτήματα που παραμένουν πάντως είναι πώς έφτασε η κεταμίνη μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας. Για τη διαδρομή της φονικής ουσίας εργάζονται πυρετωδώς οι Αρχές στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα.

Aliri

Δείτε επίσης: Θάνατος Τζωρτζίνας: Θανατηφόρο δηλητηρίαση δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Loading