Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση έγκυος επτά μηνών με κορονοϊό – Θα κάνει άμεσα καισαρική
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μία έγκυος 7 μηνών με κορονοϊό, η οποία θα υποβληθεί σε καισαρική. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται και πιθανότατα θα διασωληνωθεί.
«Νοσηλεύουμε εδώ και τρεις μέρες μια έγκυο 30 εβδομάδων από τη Ζάκυνθο, η οποία δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, είναι έτοιμη για καισαρική και πιθανότατα να διασωληνωθεί. Κάναμε μια απέλπιδα προσπάθεια χθες με μία ειδική μάσκα και φαίνεται ότι για την ώρα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Έφτασε χθες σε οριακό σημείο και κάναμε μια τελευταία προσπάθεια με υψηλά μείγματα οξυγόνου και ειδικές μάσκες και φαίνεται ότι μέχρι αυτήν την ώρα έχει ανταποκριθεί», είπε ο κ. Παπαλεξάτος, διευθυντής ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, μιλώντας στο Open.
«Πρέπει να κάνει άμεσα καισαρική… το παιδί πρέπει να μπει σε θερμοκοιτίδα άμεσα επειδή είναι πρόωρο και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά» είπε.
Παράλληλα, ο κ. Παπαλεξάτος τόνισε ότι η κατάσταση στην κλινική COVID είναι οριακή και πρόκειται να ανοίξει και άλλη κλινική.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός – Ειδικοί προειδοποιούν: Η τρίτη δόση του εμβολίου μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους
- Δασικές πυρκαγιές στην Ισπανία και τη Γαλλία: Εντατικές προσπάθειες κατάσβεσης
- Σοκαριστική σύλληψη δύο ατόμων για εκρηκτικούς μηχανισμούς στη συγκέντρωση για τα Τέμπη
- Σοκ στο Ιράν: Οι ΗΠΑ πλήττουν το νησί Λαράκ και η Τεχεράνη διαψεύδει πυρηνικές δραστηριότητες
- Συνελήφθησαν δύο νεαροί με κάνναβη στα κεραμίδια δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο
- Φιλ Φόντεν: Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2030
![]()
