Δραματικές εξελίξεις στην οικογένεια της Αμέλιας, που πνίγηκε στην πισίνα, συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία. Αντιμέτωπη με τον αβάσταχτο πόνο από την απώλεια ενός 4χρονου κοριτσιού είναι η οικογένεια της Αμέλιας, καθώς και οι κάτοικοι των Παξών, όπου σημειώθηκε η τραγωδία. Η 4χρονη βρισκόταν στο σπίτι της όταν απομακρύνθηκε, πιθανώς ακολουθώντας τη μητέρα της, που είχε φύγει για τη δουλειά της. Μόλις έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση της, σήμανε συναγερμός στην περιοχή και οι κάτοικοι έσπευσαν να τη βρουν μαζί με την αστυνομία. Δυστυχώς, η μικρή εντοπίστηκε στην πισίνα μιας βίλας, περίπου 300 μέτρα μακριά από το σπίτι της, όπου είχε εισέλθει αναζητώντας τη μητέρα της.
Η οικογένεια της Αμέλιας, συμπεριλαμβανομένων των γονιών της και του παππού της, κλήθηκαν να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τη Δευτέρα 25 Αυγούστου. Εναντίον τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Η γιαγιά της Αμέλιας, συγκλονισμένη από τα γεγονότα, εκφράζει την απόγνωσή της, δηλώνοντας ότι νιώθει μόνη και έτοιμη να πεθάνει. «Είμαι πολύ χάλια… Μου πήραν τον άντρα, το παιδί μου και τον γαμπρό μου για τον εισαγγελέα. Έχω πάθει σοκ», τόνισε, παρακολουθώντας την υπόλοιπη οικογένεια να οδηγείται στη δικαιοσύνη.
Πηγή περιεχομένου: in.gr