Πειραιάς: Γυναίκα 36 ετών άσκησε βία στον εν διαστάσει σύζυγό της και σε έναν υπάλληλό του

Η Αστυνομία δεν κατάφερε να τη συλλάβει αφού πρόλαβε να διαφύγει παρόλο που ειδοποιήθηκε από όσους ήταν μπροστά στο συμβάν

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 41χρονος άνδρας από την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του ενώ βρισκόταν στον χώρο εργασίας του στον Πειραιά. Εκτός από τον 41χρονο όμως η γυναίκα χτύπησε και έναν υπάλληλό του με χαστούκια και μπουνιές στο κεφάλι και την κοιλιά του. Όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία ωστόσο η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει.

propoli

Το συμβάν έγινε χθες στη μια το μεσημέρι. Την ώρα που έφτασε η δράστρια στην εργασία του, άρχισε να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η σχέση τους έχει αρκετές εντάσεις. Ενώ λοιπόν τον έβριζε στη συνέχεια άσκησε και σωματική βία στον 41χρονο.

Εκείνη την ώρα ένας υπάλληλος προσπάθησε να τους χωρίσει, γεγονός το οποίο βοήθησε τον άνδρα να ξεφύγει από τα χέρια της, αλλά την…πλήρωσε ο ίδιος αφού δέχτηκε και αυτός χαστούκια και μπουνιές στο κεφάλι και την κοιλιά. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κάλεσαν την Αστυνομία η οποία όμως δεν μπόρεσε να τη συλλάβει.

Τόσο ο υπάλληλος όσο και ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας πήγαν στο Α.Τ. Καμινίων με τον εν διαστάσει σύζυγό της να καταθέτει μήνυση, ενώ από την άλλη ο υπάλληλος δεν ήθελε να προβεί σε τέτοιου είδους ενέργεια.

Δείτε επίσης: Κρήτη: Αστυνομικός ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου

Loading