Πειραιάς: Νεαρός δράστης ληστείας χτυπά επιβάτη με πέτρα στο κεφάλι για να διαφύγει

Πειραιάς: Νεαρός δράστης ληστείας χτυπά επιβάτη με πέτρα στο κεφάλι για να διαφύγει

Σοβαρό περιστατικό ληστείας στο Πειραιά με θύμα νεαρό επιβάτη στο μετρό. Στη διάρκεια των βραδινών ωρών της 20ής Οκτωβρίου 2025, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη ενός 18χρονου στην περιοχή του Πειραιά. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου για ληστεία κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, το πρωί της 19ης Οκτωβρίου, ο 18χρονος και ο συνεργός του, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο από έναν νεαρό επιβάτη του μετρό και επιχείρησαν να διαφύγουν. Στην προσπάθεια του θύματος να ανακτήσει το τηλέφωνο, ο δράστης του επιτέθηκε, τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι και κατάφερε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τελικά τον 18χρονο στη συγκεκριμένη περιοχή, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας. Επιπλέον, ο 18χρονος έχει συνδεθεί με άλλη ληστεία σε βάρος ανήλικου στη Στάση Μετρό Αγίας Βαρβάρας, όπου του αφαίρεσε γυαλιά ηλίου. Ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play