Πειραιάς: Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο – «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά»

Συγγενείς, φίλοι και φίλες αποχαιρετούν σήμερα Σάββατο 20/04 τον αδικοχαμένο 31χρονο αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο στον Πειραιά

Η κηδεία του αστυνομικού που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και βοηθούσε στις εργασίες του κτιρίου προς συμπλήρωση του εισοδήματός του θα πραγματοποιείται σήμερα στις 12:00 στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

propoli

Συγχωριανός του αδικοχαμένου 31χρονου αστυνομικού μίλησε γι’ αυτόν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου ανέφερε ότι ήταν από τα καλύτερα παιδιά του χωριού.

«Εργατικότατος, από μικρός είχε μάθει να δουλεύει. Ερχόταν βοηθούσε, δούλευε, έβγαζε το μεροκάματό του, ήταν βιοπαλαιστής κι αυτός. Ήθελε να φύγει από το χωριό κι έγινε αστυνομικός. Αλλά εκεί, στο αθηναϊκό κράτος τους δίνουν τρεις και μία, ίσα ίσα να βγάζουν τα ενοίκια. Έκανε και δεύτερη  δουλειά, κι άλλα παιδιά αστυνομικοί που έχω ακούσει έκαναν και τρίτες δουλειές να ορθοποδήσουν».

Και πρόσθεσε: «Ένα παιδί μάλαμα, άγγελος με το όνομα. Δεν υπήρχε καλύτερο παιδί εδώ στο χωριό μας […] το χωριό είναι στα μαύρα του. Πενθεί όλο το χωριό».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή ο εργολάβος της οικοδομής για να απολογηθεί.

Loading