Ξεσπούν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 οι γονείς του 20χρονου Ρομά που εχθές έπεσε νεκρός μετά από σφαίρες που έπεσαν από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη.
Ο πατέρας του 20χρονου Ρομά μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Θέλω μια δικαιοσύνη από το κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνήγησαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε.
Τι ήταν; εγκληματίες ήταν; Θέλω μια δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;»
Ο 20χρονος που έπεσε νεκρός ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η γυναίκα του κυοφορούσε και τρίτο παιδί ο οποίος δεν θα γνωρίσει.
Η γυναίκα του ξεσπά και λέει: «Θέλω να σαπίσει μέσα. Και να μου τον φέρεται, να τον σκοτώσω εγώ». Και προσθέτει κλαίγοντας: «Με άφησε με δύο παιδιά. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».
Μέλη της οικογένειας ζητούν να πάει φυλακή «ο δολοφόνος» όπως αναφέρουν, ενώ η αδερφή του θύματος μέσα σε κλάματα τονίζει «εγώ θα τον σκοτώσω».
Δείτε επίσης: Κοζάνη: 15χρονος τραυμάτισε κατά λάθος συνομήλικη του με αεροβόλο
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

