ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Περιφέρεια Θεσσαλίας: 14 νέα κρούσματα κορονοϊού

Ακόμη 14 κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στην περιφέρεια Θεσσαλίας το τελευταίο 24ωρο.

Υπενθυμίζεται ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει καθημερινά για τον αριθμό των κρουσμάτων στην περιοχή.

propoli

Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Αναλυτικά τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί από τις 14:00 της Δευτέρας (7/9) έως τις 14:00 της Τρίτης (8/9) στην περιφέρεια Θεσσαλίας:

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid -19

6 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές κρουσμάτων(04/09/2020),δύο ανιχνεύθηκαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως, τρία κατόπιν προσέλευσης στο Γ.Ν Τρικάλων και ένα κατόπιν προσέλευσης σε ιδιωτικό εργαστήριο. Τέλος 1 κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Γ.Ν Τρικάλων μετά από συμπτωματολογία.

Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid -19.

1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (03.09.2020)και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο, 1 ακόμη επέστρεψε πρόσφατα από παραθερισμό και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία ενώ 2 ακόμη κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων ένα στο Γ.Ν Λάρισας και ένα στο Π.Γ.Ν Λάρισας. Τέλος 3 κρούσματα επέστρεψαν από άλλη γεωγραφική περιοχή και εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία».

Δείτε ακόμη: Κορονοϊός: Κατέληξε 49χρονος στο ΑΧΕΠΑ – Στους 290 οι νεκροί

Loading