Τι του είπε ο ηθοποιός και προκάλεσε την οργή του γιου του Πέτρου Φιλιππίδη
Όπως έχει γίνει γνωστό σήμερα διεξάγεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ο ηθοποιός μπήκε υπό άκρα μυστικότητα έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί ένταση πριν αρχίσει η διαδικασία.
Στη δίκη έδωσαν το παρών η σύζυγος του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους Δημήτρη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.
Εκτός απ’ το ότι αντιπαρατέθηκαν οι δύο συνήγοροι, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» υπήρξε ένταση και μεταξύ του γιου του ηθοποιού και του Προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας φέρεται να του είπε:
«Έμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά εμφανώς θυμωμένος: «Εγώ όμως δεν θέλω».
«Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς», του απάντησε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Κεκλεισμένων των θυρών οι καταθέσεις δύο γυναικών που τον καταγγέλλουν
- Σφοδρή χαλαζόπτωση και δυνατοί άνεμοι πλήττουν καλλιέργειες στον Έβρο
- Ανατρεπτική έγκριση 1,150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για στρατιωτικές δαπάνες από τη Βουλή των ΗΠΑ το 2027
- Σφοδρή έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
- Ζούμε περισσότερο αλλά με λιγότερη υγεία: Οι αποκαλύψεις των νέων ερευνών
![]()
