Δεν επιτρεπόταν λόγω κακοκαιρίας
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των λεωφορείων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Κατερίνη, ενώ η αστυνομία είχε ανακοινώσει απαγόρευση λόγω των καιρικών συνθηκών.
Σε αντίθεση με τα λεωφορεία, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στον αυτοκινητόδρομο, από το 400ο χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) έως το 471ο χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λαμίας, τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ, πυροσβεστική υπηρεσία κ.ά.).
Δείτε επίσης: Αττική: Απελπισμένος οδηγός άφησε σημείωμα και εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του (vid)
- Ζελένσκι: Υποστήριξη σε προτάσεις που προάγουν τη σταθερή και δίκαιη ειρήνη
- Ολυμπιακός: Πώς διαμορφώνεται το βάθος του ρόστερ εν όψει των play off της Euroleague
- Απεργιακές κινητοποιήσεις: Ζεσταίνουν τις μηχανές ενόψει της 9ης Απριλίου
- Αναβάθμιση της Alpha Bank και της Πειραιώς από τη Moody’s
- Γιαμάλ: Η Μπαρτσελόνα αναδεικνύεται φαβορί για την κατάκτηση του Champions League