Τι υποστήριξε ο ίδιος στην απολογία του
Στη φυλακή θα οδηγηθεί μετά την απολογία του ο 44χρονος που τραυμάτισε τον αδερφό του με ένα κομμάτι από τζάμι την προηγούμενη Πέμπτη σε ένα χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου.
Βέβαια, ο δράστης δεν παραδέχτηκε αυτά για τα οποία κατηγορείται, αλλά ο δικαστής έδειξε πως δεν πείστηκε από τα όσα ισχυρίστηκε. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάει στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ κατηγορείται και για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και φθορά ξένης περιουσίας σε βαθμό πλημμελήματος.
Το σημείο που τραυμάτισε τον αδερφό του είναι η παλάμη του χεριού του. Ο συλληφθέντας, είχε καβγά με τη μητέρα του, και του επιτέθηκε γιατί μπήκε να τους χωρίσει. Να αναφερθεί πως εκείνη την ώρα ήταν μεθυσμένος.
Σύμφωνα με το τοπικό magnesianews, ο δράστης δεν αποδέχεται τα όσα του προσάπτουν, ενώ είπε πως πήγε να δει τη μητέρα του για τις γιορτές, και όταν διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη, αναγκάστηκε να σπάσει το τζάμι για να μπει. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, αυτό ακριβώς έκανε και ο αδελφός του με αποτέλεσμα να κοπεί.
Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ο αδελφός του προσπαθεί να τον αποκόψει από τη μητέρα τους, ώστε να μην έχει σχέσεις μαζί της. Το παρελθόν του δεν είναι και ιδιαίτερα…καθαρό αφού έβαλε φωτιά στο πατρικό του ενώ εις βάρος του υπάρχουν και καταδικαστικές αποφάσεις για ενδοοικογενειακή βία.
Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Χαϊκάλης: «Κατηγορούμαι για κάτι»; (vid)
- Χαλάνδρι: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 45χρονο οδηγό μοτοσικλέτας
- Μεξικό: Δολοφονία μητέρας και γιου που αναζητούσαν αγνοούμενο παιδί – Δύο συλλήψεις
- Συρία: Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τη βία κατά της κοινότητας των Δρούζων
- Απελάσεις: Δικαστική απόφαση θεωρεί παράνομη την εφαρμογή του νόμου περί αλλοδαπών εχθρών από τον Τραμπ
- Σουδάν: Φρικτές εκτελέσεις και εκατοντάδες θάνατοι σε ανθρωπιστική κρίση