Την αναβολή των εμβολιασμών έναντι της covid-19 και την Τετάρτη (26/01/2022) ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική και την Εύβοια, τα εμβολιαστικά κέντρα των δύο αυτών νομών δεν θα λειτουργήσουν και αύριο Τετάρτη.
Ο κ. Πλεύρης είπε ότι οι ενήλικες θα πρέπει να επαναπρογραμματίσουν τα ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες, ενώ για τους εμβολιασμούς των παιδιών, οι γονείς θα λάβουν sms.
Υπενθυμίζεται πως στην Αττική, τα διαθέσιμα ραντεβού έως την Κυριακή (30/01/2022) είναι περισσότερα από 80.000.
Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνει το ΕΚΑΒ, να εξυπηρετήσει όλα τα περιστατικά στην Αττική, ωστόσο ακόμα υπάρχουν προβλήματα προσέγγισης σε αρκετές περιπτώσεις. «Όλα τα οχήματα είναι έξω και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου» για την εκτίμηση της κατάστασης, ανέφερε ο κ. Πλεύρης.
Δείτε επίσης: Η (πολιτική) νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου για την κυβέρνηση
- Χατζηδάκης: Με δικαιοσύνη και ευθύνη δώσαμε όσα περισσότερα γινόταν – Τι είπε για ΔΕΘ, συντάξεις και αντιπολίτευση
- Θεσσαλονίκη και city break στο επίκεντρο της συνάντησης Καραμανλή με την ΕΞΘ
- Σοκ στην Τανάγρα: Έρευνες για την πτώση του Phantom στο Athens Flying Week 2026
- Σοκ για Ελ Κααμπί: κάταγμα κνήμης και άμεσο χειρουργείο μετά το Ολυμπιακός-Βόλος
- Ψηφιακό άλμα σε δικαιοσύνη και κράτος: Φλωρίδης, Σκέρτσος, Κεφαλογιάννη για τη μετάβαση στην Ελλάδα 2030
![]()
