«Η κρισιμότητα της όλης κατάστασης και των περιστάσεων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και ολιγωρίας» αναφέρει η ανακοίνωση
Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως τις τελευταίες μέρες έχουν εμφανιστεί πολλά κρούσματα κορονοϊού σε πλοία της ακτοπλοΐας.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «μέσω του Ειδικού Τμήματος Επιθεώρησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου έχει έρθει σε επικοινωνία με τις λιμενικές Αρχές και με την Υπηρεσία Υγειονομικού (ΥΥ) του Λιμενικού ζητώντας την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων και ενδεικνυόμενων μέτρων και την εφαρμογή των επιβαλλόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, για να προστατευθούν αποτελεσματικά, τόσο τα μέλη του πληρώματος, όσο και οι επιβαίνοντες κάθε πλοίου».
«Η κρισιμότητα της όλης κατάστασης και των περιστάσεων δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και ολιγωρίας. Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και όλων των αρμοδίων, για την αποσόβηση δυσμενέστερων επιπτώσεων για την προστασία όλων» συνεχίζει η ανακοίνωση.
Δείτε επίσης: ΕΛ.ΑΣ.: Συνολικά 1.634 αστυνομικοί νοσούν – Υπάρχει μείωση
- Μέγαρα: Μερικός έλεγχος της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο πλαστικών που επηρέασε την περιοχή
- Ιράκ: Ρουκέτες πλήττουν αεροπορική βάση στο Κιρκούκ
- Η πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ στο Ισραήλ και η σημασία του για τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα
- Συρία: Η κατάργηση των κυρώσεων από τις ΗΠΑ θα ανοίξει τον δρόμο για την αναγκαία ανοικοδόμηση
- Η Meta ιδρύει το εργαστήριο Superintelligence αποκλειστικά για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης