Ισχυρίστηκε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα απάτης από το ίδιο κύκλωμα και πως και η ίδια περίμενε να παντρευτεί έναν Αμερικανό γιατρό, που όμως ήταν στην εμπόλεμη περιοχή της Υεμένης.
Με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, η 36χρονη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και οδηγήθηκε στις φυλακές μετά την απολογία της στην 5η τακτική ανακρίτρια.
Ισχυρίστηκε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα απάτης από το ίδιο κύκλωμα και πως και η ίδια περίμενε να παντρευτεί έναν Αμερικανό γιατρό, που όμως ήταν στην εμπόλεμη περιοχή της Υεμένης.
Υποστήριξε πως τα χρήματα για τα οποία τη συνέλαβαν (10.000 ευρώ, που είχαν προσημειωθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) θα τα κατέθετε μαζί με την παθούσα. Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και την οδήγησαν στις φυλακές.
Πηγή: ΕΡΤ
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με χημικά και κρότου λάμψης στο ΑΠΘ – Μια προσαγωγή (vid & pics)
- Πυρηνικό πρόγραμμα: Το Ιράν προτείνει δίκαιη λύση για την αποφυγή κυρώσεων
- Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον Αλέκο Ακριβάκη με σεβασμό και εκτίμηση
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε δυσκολίες μετά τον θάνατο της αγαπημένης του σκυλίτσας
- ΔΥΠΑ: Μείωση 6,2% των εγγεγραμμένων ανέργων τον Αύγουστο του 2025
- Απεβίωσε ο Αλέκος Ακριβάκης, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός