Προβλήματα στη Χαλκιδική από την κακοκαιρία

Νέα προβλήματα προέκυψαν στη Χαλκιδική από τη σημερινή κακοκαιρία που συνδυάστηκε από δυνατούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από τους ανέμους ξεριζώθηκαν δέντρα σε Σιθωνία και Κασσάνδρα, ενώ κάποια προβλήματα προέκυψαν και στο οδικό δίκτυο από συγκέντρωση υδάτων.

propoli

Προβλήματα στη Χαλκιδική από την κακοκαιρία

Σε διάφορα σημεία όπου κλήθηκαν, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αφού σε μία τουλάχιστον περίπτωση ένα από τα πεύκα που ξεριζώθηκαν έπεσαν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.

Στη χερσόνησο της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική έπεσε επίσης ένα δέντρο στο δρόμο μεταξύ Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής.

Να σημειωθεί πάντως, ότι μετά την χθεσινή ενημέρωση οι αρχές στην Χαλκιδική βρισκόταν σε συναγερμό, αφού δεν έχει περάσει καιρός από την θεομηνία που έπληξε και πάλι τον δήμο Νέας Προποντίδας, η οποία προκάλεσε και τον θάνατο οκτώ ανθρώπων.

Συνεχίζεται η συλλογή μπαζών στο δήμο Ν. Προποντίδας

Στο μέτωπο αυτό, τα συνεργεία του δήμου συνεχίζουν τη συλλογή των μπαζών που δημιουργήθηκαν από τη θεομηνία του Ιουλίου στη Χαλκιδική. Για τον λόγο αυτό, ο δήμαρχος, Μ. Καρράς τόνισε πως «δυστυχώς αν και επεμβαίνουμε συνεχώς, ερχόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με νέους όγκους μπαζών και ογκωδών σκουπιδιών. Όση προσπάθεια κι αν γίνει, δεν θα έχει αποτέλεσμα χωρίς τη βοήθεια των συμπολιτών μας και των επισκεπτών στο Δήμο μας, που οφείλουν να σέβονται το περιβάλλον αλλά πρώτιστα τον συνάνθρωπό τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες καταστροφής στη Χαλκιδική

Loading