Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου
Σεξουαλική παρενόχληση δέχτηκε μια 28χρονη κοπέλα στο Ρέθυμνο η οποία είχε πάει σε ένα σπίτι για να κάνει απογραφή. Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα βρέθηκε σε σπίτι 25χρονου ο οποίος νοικιάζει στο Ατσιπόπουλο έτσι ώστε να γίνει η απογραφή.
Όπως αναφέρει το τοπικό cretapost.gr το συγκεκριμένο συμβάν έγινε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου. Αφού η κοπέλα βρέθηκε στο σπίτι του, λίγο αργότερα, ο νεαρός άρχισε να της κάνει άσεμνες χειρονομίες.
Η κοπέλα άρχισε να αισθάνεται φόβο, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι και να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου έτσι ώστε να καταγγείλει το περιστατικό. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: 71χρονος άντρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Αναβάθμιση σχολικών μονάδων στο Ίλιο
- Οι τέσσερις ομάδες της Euroleague που επιθυμεί ο Άνταμ Σίλβερ στο NBA Europe
- Κανονικά η πρεμιέρα της Ρεάλ στη La Liga – Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής
- Τρόμος σε εμπορικό κέντρο της Βιρτζίνια: Σχιζοφρενής αρπάζει τρίχρονο κορίτσι – Τον εντόπισε εγκαίρως η μητέρα (Βίντεο)
- Wolt: Απεργία εργαζομένων για εργασιακές συνθήκες και αμοιβές