Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, σε αγροτική οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, ένας αλλοδαπός διακινητής, που προωθούσε παράτυπους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον έπιασαν επ’αυτοφώρω να να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Ο δράστης προηγουμένως δεν είχε συμμορφωθεί σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.
Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και το όχημα της φωτογραφίας κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.
Δείτε επίσης: Αίγιο: Συμμορία γυναικών βούτηξε χιλιάδες ευρώ από ηλικιωμένους
- Σοβαρή τροχαία σύγκρουση στη Λάρισα με τέσσερις τραυματίες
- Γερμανία: Ο ανθρώπινος πόνος πίσω από το θαύμα των Ulmer Nest
- Επιτυχής έναρξη του κύκλου εκδηλώσεων «Λογοτεχνία και Τύπος» στη Σιάτιστα
- ΗΠΑ: Η νέα σκληρή πραγματικότητα στην αγορά εργασίας και ο κανόνας του μη απαραίτητου
- Φτώχεια στην Ελλάδα: Πέμπτη θέση στην ΕΕ – 1 στους 10 εργαζόμενους σε κίνδυνο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
