Μία τραγική υπόθεση ερευνούν οι αρχές στη Ρόδο μετά από καταγγελία 16χρονης για βιασμό από τον πατέρα της
Η καταγγελία έγινε γνωστή, όταν η εργαζόμενη στο κυλικείο του σχολείου της 16χρονης ενημέρωσε την υποδιευθύντρια ότι η έφηβη της εκμυστηρεύτηκε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της.
Η μαθήτρια επανέλαβε την καταγγελία της στην υποδιευθύντρια κι έτσι ο διευθυντής του Λυκείου ενημέρωσε την Πέμπτη τις αρχές, με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή για τη μεταφορά της ανήλικης σε προστατευμένο περιβάλλον.
Ήδη, η 16χρονη μαθήτρια απομακρύνθηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε σπίτι συγγενούς της στην πόλη της Ρόδου.
Η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που κάλεσε για κατάθεση τη μητέρα της ανήλικης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διέψευσε τους ισχυρισμούς της κόρης της.
Το κορίτσι θα κληθεί να δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ θα υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση.
Δείτε επίσης: Πάτρα – Λέων: «Εκταφή της Τζωρτζίνας για το Τάμπλετ – Το δείγμα από τα μαλλιά της θα δείξει την αλήθεια»
- Σφοδρή καταγγελία από Ολυμπιακό κατά Γιαννακόπουλου
- Δολοφονία στη Καλαμάτα: Προφυλάκιση 41χρονου μετά την απολογία του για τη συζυγοκτονία
- Σοκ στην Καλαμάτα: Γυναικοκτονία και μισογυνισμός στα social media για τη Βασιλική
- Συλλήψεις σε κύκλωμα διαφθοράς πολεοδομικών υπηρεσιών στην Αττική
- Σπείρα έκλεβε μετασχηματιστές από αιολικά πάρκα στην Εύβοια και Αττική: Συλλήψεις και εξιχνίαση εγκλημάτων
![]()

