Στο λιμάνι της Σαντορίνης προσέκρουσε το πλοίο «Πρέβελης» κατά την διάρκεια της χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι.
Στο πλοίο υπάρχουν 119 επιβαίνοντες και ΙΧ, ενώ από την σύγκρουση ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός είτε επιβάτη είτε προσωπικού.
Για την ασφάλεια του πλοίου δύτης θα πραγματοποιήσει έλεγχο στα ύφαλα, για να διαπιστωθεί αν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του.
Το “Πρέβελης” εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Μήλος, Θήρα, Ανάφη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσος, Πηγάδια, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδος.
Δείτε επίσης: Θεμιστοκλέους: «Ο απώτερος, στόχος μας είναι να εξελιχθεί ο ιός ως μια «βαριά γρίπη» που δε θα επιβαρύνει το ΕΣΥ»
- Η φωτιά του φεστιβάλ Μπελτέιν αναβιώνει αρχαίες παραδόσεις
- Ο Φερστάπεν κατακτά την pole position στο Μαϊάμι
- Φωτιά σε εργοστάσιο χαρτονιών στο Ιράν προκαλεί εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην Καράτζ
- Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 1-2: Ανατροπή και επανάκαμψη για τους Καταλανούς
- Ζωδιακές προτάσεις: Σήμερα τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr