Σε εξέλιξη είναι η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα με του μεγάλους δρόμους της χώρας μας να έχουν αυξημένη κίνηση.
Σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας Αττικής αυτήν την ώρα τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τα διόδια Ρουπακίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.
Επίσης αρκετή κίνηση υπάρχει και στη Λεωφόρο Αθηνών από το ύψος του Χαϊδαρίου. Δυσχέρεια παρατηρείται και στην περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της Δ. Πλακεντίας λόγω τροχαίου ατυχήματος.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα 42.574 αυτοκίνητα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 34.540 αυτοκίνητα προς Λαμία.
Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι από τις 15:00 έως τις 22:00 σήμερα Μεγάλη Πέμπτη και από τις 06:00 έως τις 16:00 αύριο Μεγάλη Παρασκευή ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει από τη Δευτέρα (25/4), από τις 12:00 έως τις 22:00, ενώ την Τρίτη (26/4) από τις 11:00 έως τις 23:00.
Δείτε επίσης: Αυξημένη κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στην Αττική Οδό, στο ύψος Κηφισίας
- ΔΕΘ 2026: Ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλά για την Ελλάδα του 2030 και τα νέα μέτρα
- ΔΕΘ 2025: Μήνυμα Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2030 και το σχέδιο έως το 2031
- Στη Μόσχα η συνάντηση Πούτιν με Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία
- Νέα συμφωνία ΔΕΘ-Θεσσαλονίκης βλέπει ο Τσεντεμείδης για το έργο ανάπλασης
- Σοκ προκαλεί η απώλεια των δύο χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας, λέει ο Ν. Ανδρουλάκης
![]()
