Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης ήταν 15 χιλιόμετρα, νοτιοανατολικά των Γαργαλιάνων.
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 21:50 απόψε, σε περιοχές της Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε εννέα χιλιόμετρα, νοτιοανατολικά των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 15 χιλιόμετρα, νοτιοανατολικά των Γαργαλιάνων.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
![]()

