Σεισμός στην Εύβοια: Παπαζάχος προειδοποιεί για πιθανό σεισμό 6 Ρίχτερ – Ξεκίνησαν οι αυτοψίες

Σεισμός στην Εύβοια: Παπαζάχος προειδοποιεί για πιθανό σεισμό 6 Ρίχτερ – Ξεκίνησαν οι αυτοψίες

Ο καθηγητής Σεισμολογίας Κώστας Παπαζάχος προειδοποιεί για την κατάσταση στην Εύβοια, τονίζοντας ότι η πιθανότητα σεισμού 6 Ρίχτερ δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η σεισμική ακολουθία στην περιοχή συνεχίζεται με ένταση, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

Οι πρώτες αυτοψίες για τις ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι αρμόδιες αρχές καταγράφουν τις ζημιές και αξιολογούν την κατάσταση των κτιρίων στην περιοχή. Η διαδικασία αυτή είναι κρίσιμη για την ασφάλεια των κατοίκων και την αποκατάσταση των ζημιών.

Η κατάσταση στην Εύβοια παραμένει τεταμένη, με τους κατοίκους να ανησυχούν για τις συνέπειες των σεισμικών δονήσεων. Οι ειδικοί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας και προειδοποιούν για την ανάγκη ετοιμότητας. Η ενημέρωση και η προετοιμασία είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια όλων.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play