(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Σερραίοι αγρότες: Αφήνουν τα τρακτέρ στον Στρυμόνα και «χτυπούν» με λεωφορεία

Τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο της Τρίτης στην Αθήνα αποφάσισαν οι Σερραίοι αγρότες.

Οι Σερραίοι αγρότες σήμερα προχώρησαν στο συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού για μισή ώρα στο ύψος του Στρυμονικού, όπου παραμένουν τα τρακτέρ τους.

propoli

Οι αγρότες θα κατέβουν στην Αθήνα με λεωφορεία και αυτοκίνητα ενώ και σήμερα προχώρησαν στο συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού για μισή ώρα στο ύψος του Στρυμονικού όπου παραμένουν τα τρακτέρ τους.

«Η απόφαση των αγροτών του Πανσερραϊκού Αγροτικού συλλόγου είναι η συμμετοχή μας στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο της Τρίτης στην Αθήνα όπου θα μεταβούμε με λεωφορεία και αυτοκίνητα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού συλλόγου Διαμαντής Διαμαντόπουλος.

Οι αγρότες των Γρεβενών «σφράγισαν» με 50 τρακτέρ το κέντρο της πόλης 

Με μηχανοκίνητη πορεία, κλείσιμο των τελωνείων και της Εγνατίας οδού οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ ετοιμάζονται και για την κάθοδό τους στην Αθήνα.

Με περισσότερα από 50 τρακτέρ παρέμειναν στο κέντρο των Γρεβενών για λίγη ώρα και συνέχισαν την πορεία τους προς την έξοδο. Επέστρεψαν στην συνέχεια στον Ανατολικό κόμβο της Εγνατίας οδού στο ύψος της Μυρσίνας, όπου και θα αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων τους.

Εν τω μεταξύ με απόφαση της γενικής συνέλευσης το μπλόκο Γρεβενών έκλεισε συμβολικά χθες το απόγευμα την Εγνατία οδό στο ύψος της Μυρσίνας και σήμερα προχωρούν σε δίωρο κλείσιμο του δρόμου σε άλλο σημείο.

Οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ετοιμάζοντας την κάθοδο τους στην Αθήνα για το συλλαλητήριο τονίζει ο Πρόεδρος των αγροτών Γρεβενών Ευθύμιος Σαράντης, υπογραμμίζοντας ακόμα με συντονισμένες κινήσεις και σε κοινό μέτωπο στην Δυτική Μακεδονία, ότι ενισχύουν με δυνάμεις το μπλόκο στο τελωνείο Νίκης στα σύνορα Ελλάδας Βόρειας Μακεδονίας, το μπλόκο της Καστοριάς στο τελωνείο και στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπου παραμένουν από την περασμένη Κυριακή και μαζί τους βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ.

Πληροφορίες: dnews

Δείτε επίσης: Π. Μαρινάκης: «Κάθε επαγγελματική ομάδα έχει δικαίωμα να διαδηλώνει όπως προβλέπει ο νόμος»

Loading