Μαθητές αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τα καπνογόνα και ένας 15χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Σοβαρά επεισόδια καταγράφτηκαν το πρωί της Τρίτης στο σχολικό συγκρότημα που συστεγάζονται το 6ο ΕΠΑΛ και το 2ο ΕΠΑΛ στην Πάτρα.

Αρχικά, υπήρξε σύγκρουση ανάμεσα σε μαθητές, ενώ έπεσαν δυναμιιτάκια και άναψαν καπνογόνα, τα οποία αμέσως προκάλεσαν ανανευστικά προβλήματα σε δύο μαθητές. Στο σημείο έφτασαν η Πυροσβεστική, Αστυνομία καθώς και πλήρωμα του ΕΚΑΒ ώστε, να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μαθητής 15 ετών διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε πως μεγάλη αναστάτωση επικράτησε και το πρωί της Δευτέρας στο 6ο ΕΠΑΛ της Πάτρας από ρίψη καπνογόνων μέσα στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Αίθουσες γέμισαν καπνούς με αποτέλεσμα, αρχικά, να υποθέσουν όσοι ήταν μέσα πως είχε προκληθεί φωτιά στο χώρο.
Δείτε επίσης: Κέρκυρα: Βρέφος μόλις 7 ημερών νοσηλεύεται με κορονοϊό
- Σοβαρός τραυματισμός Γερμανού σε θαλάσσιο πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική
- Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία δικηγόρου στην Αθήνα
- Εντυπωσιακή ισοπαλία για την Κηφισιά απέναντι στη Λα Λουβιέρ στο πρώτο φιλικό
- Συνελήφθη 28χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- Δωρεάν σινεμά στη Ρώμη: Μια δροσερή λύση για τον καύσωνα
![]()
