Σοκ στη Άμφισσα: Καταγγελία οικογένειας για λάθη σε τοκετό που προκάλεσαν θάνατο βρέφους

Σοκ στη Άμφισσα: Καταγγελία οικογένειας για λάθη σε τοκετό που προκάλεσαν θάνατο βρέφους

Θάνατος βρέφους στην Άμφισσα προκαλεί αναστάτωση και καταγγελίες της οικογένειας για λάθη του μαιευτήρα. Ερωτήματα έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός βρέφους που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2023, καθώς η οικογένεια καταγγέλλει ότι αυτό συνέβη από λάθους του μαιευτήρα. Η μητέρα τη συγκεκριμένη μέρα είχε μπει στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Άμφισσας για πρόκληση τοκετού. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το μωρό γεννήθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης, δικηγόρος της οικογένειας, μίλησε στο MEGA για το σοβαρό περιστατικό, αναφέροντας ότι η εγκυμοσύνη έδειχνε καλή πορεία μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η γυναίκα παρότι ζητούσε να πραγματοποιηθεί καισαρική, ο γιατρός αρνούνταν μέχρι και τελευταία στιγμή, γεγονός που επιβάρυνε την ήδη κρίσιμη κατάσταση. Η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα και αναμένονται αποτελέσματα από την ΕΔΕ ενώ ο ιατρός παραμένει στη θέση του.

Loading

Play