Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου

Στη δικαιοσύνη οδηγείται ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη, με το περιστατικό να έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από δικηγόρο, και τέθηκε στη διάθεση των αρχών.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης, ο 23χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τουλάχιστον τρία άγνωστα άτομα, ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι του. Όπως ανέφερε, δύο ακόμη άτομα παρακολουθούσαν την επίθεση από κοντά.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι υπέστη χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα του, μερικά από αυτά με σφυρί, και ζήτησε ιατροδικαστική εξέταση για να αποδείξει τα τραύματά του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, κατά την πτώση του, χτύπησε το 20χρονο θύμα με μαχαίρι, χωρίς να γνωρίζει πού και ποιον πλήττει, ισχυριζόμενος ότι ενεργούσε σε καθεστώς άμυνας.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές, μία στην αριστερή πλευρά του θώρακα και μία στη δεξιά πλευρά της πλάτης. Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν αδιευκρίνιστα, με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για προσωπικές ή οπαδικές διαφορές, καθώς και οι δύο εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήταν οργανωμένοι οπαδοί διαφορετικών ομάδων.

Επιπλέον, οι αρχές διερευνούν δύο επιθέσεις που συνέβησαν στους προηγούμενους μήνες σε επιχείρηση της οικογένειας του 23χρονου, ελπίζοντας να βρουν τυχόν σύνδεση με το φονικό περιστατικό στην Καλαμαριά.

Loading

Play